Prva u nizu projekcija – Otvoreni bioskop

Prva u nizu projekcija – Otvoreni bioskop

U četvrtak 14. jula Mokrin House je otvorio svoja vrata i na veče postao Otvoreni bioskop, mesto na kome će se ovog leta slaviti filmska umetnost prikazivanjem kvalitetnih filmova po izboru publike.

Uprkos kiši i padu temperature koji su ranije u toku dana pogodili Mokrin i okolna mesta, film je prikazan u našem dvorištu pred brojnim posetiocima.
U saradnji sa Filmskim festivalom Slobodna zona, a na osnovu glasova publike, sledeći film koji će biti prikazan u Mokrin house-u u sredu, 20. jula u 21h je “The Yes Men su revoltirani” američke rediteljke Lore Niks.

Poslednjih 20 godina, zloglasni aktivisti Yes man iscenirali su urnebesne prevare kako bi privukli pažnju javnosti na zločine velikih korporacija, koje beskrupulozno ugrožavaju životnu sredinu. Naoružani samo polovnim odelima i nedostatkom srama, ovi ikonoborački revolucionari se laganjem infiltriraju u svet poslovnih ljudi i državnih institucija, u cilju razotkrivanja stvarne opasnosti sveta vođenog pohlepom.

Pozivamo Vas da pratite novosti o Otvorenom bioskopu na našoj Fejsbuk stranici i pridružite nam se na budućim projekcijama.

SEARCH

Categories

FOLLOW US ON FACEBOOK

Lets chat

Traveling and moving can sometimes be stressful, and we understand that. That is why we recommend that you have a Skype chat with our project leader and coordinator if you are at all interested or considering living and working in Mokrin House. Ivan will explain how everything around here works and answer any questions you guys might have. The chat is just so that you can get to know us a bit better and doesn’t commit you to anything.