Team Building u oazi digitalnih nomada

Team Building u oazi digitalnih nomada

Iskoristite priliku i organizujte team building u jednom od najboljih coworking prostora u Evropi. Poverenje su nam ukazale brojne kompanije koje su u našem prostoru organizovale događaje za svoje zaposlene.

Radni prostori

Ukupno četiri odvojena radna prostora su pogodni za najrazličitije radne sastanke, umetničke ili kreativne radionice. U prostoru su smešteni i radni stolovi koji se mogu postaviti prema potrebi te tako omogućavaju optimalne uslove i za individualni rad i rad u manjim ili većim grupama. Najrazličitija kancelarisjka oprema Vam stoji na raspolaganju, a celo imanje je pokriveno WiFi internetom brzine od 100 mbps.

Smeštaj

Imanje može da ugosti 34 osobe i to u 3 različita nivoa smeštaja. Ukoliko imate potrebu za većim brojem ljudi to nije problem, jer smo u saradnji sa partnerskim organizacijama već radili događaje do 100 ljudi.

 

Aktivnosti

Za Vas možemo da organizujemo i dodatne aktivnosti koje su deo naše standardne ponude, ali ako imate nekih posebnih želja a mi to do sada nismo radili, vrlo rado ćemo se potruditi. Evo liste aktivnosti koje mogu upotpuniti Vaš boravak:

  • Streličarska radionica
  • Časovi joge
  • Degustacija vina
  • Motivaciona predavanja
  • Čas kuvanja
  • Biciklističke ture
  • Takmičenja u sportskim i društvenim igrama
  • Live band ili DJ
  • Koktel radionice

Hrana

Nama je hrana jako bitna i trudimo da ona bude na najvišem mogućem nivou. Na samo 400 metara od Mokrin House-a se nalazi naša farma na kojoj uzgajamo sezonsko voće i povrće. Fokus jelovnika je na sezonske i lokalne namirnice a naš kuvar tu lokalnu hranu pretvara u mala remek dela u kojima možete da uživate tokom svog boravka.

Kako do nas

Mokrin House se nalazi u selu Mokrin na severu Srbije. Udaljen je dva i po sata od Beograda i sat i po od Temišvara. Ukoliko Vam je potreban transport možemo ga organizovati za Vas.

 

Pogledajte utiske kompanija koje su bile kod nas:

 

 

SEARCH

Categories

FOLLOW US ON FACEBOOK

Lets chat

Traveling and moving can sometimes be stressful, and we understand that. That is why we recommend that you have a Skype chat with our project leader and coordinator if you are at all interested or considering living and working in Mokrin House. Ivan will explain how everything around here works and answer any questions you guys might have. The chat is just so that you can get to know us a bit better and doesn’t commit you to anything.