City Getaway Yoga Retreat

City Getaway Yoga Retreat

Trenutno živimo u svetu u kome je sve teže i teže usporiti i uspostaviti duboku vezu sa drugima. Da li ste željni dubokih razgovora oko logorske vatre? Da li ste spremni da se fokusirate na nekoliko sjajnih novih poznanstava i da pobegnete iz gradske gužve?

Na City Getaway Yoga Retreat-u od prvog do trećeg jula u Mokrin House-u biće organizovani tematski časovi joge sa sekvencama, za različite aspekte vašeg zdravlja, kako fizičkog tako i mentalnog, pažljivo pripremani od strane instruktorke Tamare Jagličić Karalejić.

Petak 1. jul

Okupljanje i upoznavanje
19h Restorativna Yoga
20:15h Večera
Veče uz gitaru i igranje društvenih igara

Subota 2. jul

8h Yoga za detox tela
9:30h Doručak
Slobodno vreme
13:30h Meditacija
14h Ručak
Slobodno vreme
19h Yoga za stimulaciju endokrinog sistema
20:15h Večera
Druženje uz filmsko veče na otvorenom

Nedelja 3. jul

8h Yoga za poboljšanje imuniteta
9:30h Doručak
Slobodno vreme
13:30h Meditacija
14h Ručak
Odjavljivanje

Early bird cena do 15. juna je 220€, dok će od 15. juna cena Yoga Retreat-a biti 250€. Možete se prijaviti ovde

O Tamari

Već pri prvom susretu sa jogom shvatila je da će joj promeniti život. Pohađajući seminare kod donosilaca Iyengar joge u Srbiju Marije i Markusa Weniger-a  potpuno se pronalazi u ovom stilu drevne veštine. Završava proces licenciranja u Savezu joga udruženja Srbije i stiče zvanje – sportskog instruktora specijaliste joge, gde pod mentorstvom Dragana Lazovića proširuje znanja o Hatha i Ashtanga jogi.

2017. godine odlazi na usavršavanje u Rišikeš, u Indiju i tamo uspešno završava intenzivne seminare za učitelje joge, kod jedne od najcenjenijih svetskih Iyengar učitelja Uše Devi. Takođe, tamo stiče dodatna znanja o meditaciji i Ajurvedi.

Danas je Tamara ostvarena joga instruktorka, bogata iskustvom rada sa širokim spektrom ljudi. Često kaže da joj je joga u život došla na volšeban način, ali baš kada i kako treba. Srećna je jer je pronašla svoj poziv i ističe da jako voli individualni pristup na svojim časovima, koji su često fuzija različitih stilova joge. Iako je stekla mnoga znanja, posle gotovo decenije rada i dalje je gladna novih izazova i iskustava. Zbog toga je veoma uzbuđena što će imati priliku da bude deo City Detox Yoga Retreat-a i da svoju energiju podeli sa svima koji požele da izađu iz zone komfora, da se resetuju, upoznaju druge, ali i sebe.

Više o Tamari možete videti na njenom Instagram profilu

SEARCH

Categories

FOLLOW US ON FACEBOOK

Lets chat

Traveling and moving can sometimes be stressful, and we understand that. That is why we recommend that you have a Skype chat with our project leader and coordinator if you are at all interested or considering living and working in Mokrin House. Ivan will explain how everything around here works and answer any questions you guys might have. The chat is just so that you can get to know us a bit better and doesn’t commit you to anything.