Pozitivna izolovanost

Pozitivna izolovanost

Dokazano je da izdvajanje iz redovne radne sredine pozitivno utiče i na produktivnost kao i na kreativnost profesionalaca. Upravo zato mnoge progresivne kompanije pribegavaju čestim “team-builidng” aktivnostima ili radu na specifičnim projektima van svojih kancelarija. Ukoliko i Vi razmišljate na sličan način imate sreće što se u Srbiji nalazi jedan od najboljih “coworking & coliving” prostora u Evropi.

Modern design

Mokrin House je urbana tačka u ruralnoj sredini. Nalazi se 10-ak kilometara severno od Kikinde i pruža odlične uslove za rad. Sa nekoliko odvojenih sala za rad, WIFI-om od 100mbps i svim tehničkim uslovima kao u najboljim poslovnim centrima, Mokrin House pruža nešto što ni jedna gradska sredina ne može – pozitivnu izolovanost. Ovakva izolovanost omogućava Vašem timu da se fokusira na projekat – bilo da je to godišnje planiranje ili lansiranje novog proizvoda. Kada se pozitivno izolujete, ne postoje distrakcije kao drugi sastanci, ili odlazak kolega sa posla. Rad je uglavnom konstantan i intezivan.

          “Ovde za jedan dan uradimo onoliko koliko nam u firmi treba i više nedelju dana” M.P. Privredna Komora

Pored povećane produktivnosti dolazi i do zbližavanja članova tima. Činjenica da se sada nalaze u maloj sredini ih upućuje jedne na druge, otvaraju se različite teme i uz pivo pored zapaljene vatre ili koktela nakon završene radionice, profesionalne veze ojačaju a konflikti se rezrešavaju. Ljudi nisu “programirani” da funkcionišu u velikim sredinama, zato ovakva vrsta izolacije gotovo uvek pozitivno utiče na međuljudske odnose u ekipi.

Open 24/7

        Konačno imam vremena da postignem sve. Ovde kao da vreme teče drugačije. Samuel Diggins 

Mokrin House je do sada ugostio preko 50 domaćih i stranih kompanija i više od 100 individualaca koji su vreme provodili kod nas u ovom uspavanom selu. Do sada i mi i naši gosti nosimo samo pozitivna iskustva i radujemo se svim ponovnim viđanjima. Uostalom, pogledajte naše “ocene” na Google i Facebook nalozima.

01 objekat CDSC_8488

Ako želite da podignete produktivnost i atmosferu u svom timu – pišite nam na info@www.mokrinhouse.com a mi Vas čekamo u Vojvodini – u selu gde vreme teče drugačije.

SEARCH

Categories

FOLLOW US ON FACEBOOK

Lets chat

Traveling and moving can sometimes be stressful, and we understand that. That is why we recommend that you have a Skype chat with our project leader and coordinator if you are at all interested or considering living and working in Mokrin House. Ivan will explain how everything around here works and answer any questions you guys might have. The chat is just so that you can get to know us a bit better and doesn’t commit you to anything.